Krachun Shoes Shop Phone+359 888 850 115

Welcome in Krachun Shoes Store

Select Your Currency

bg en

Andji M

Andji M

SKU: KR000111RF

Shipping time :
  • Моля първо изберете цвят и/или рамер

Be the first to review this product

149.00BGN
Add to Wishlist

Quick Overview

Кожени обувки с връзки. Дебел стабилен ток 6 см. Много удобни, широки и височината на тока не се усеща. Направени от гладка тъмно червена "търкана" естествена кожа в съчетание с ивица елегантна шарка на дупки. Много елегантни, заоблени в предната част. Това е модел, който винаги през годините ще бъде актуален. Ако не виждате вашия номер, моля свържете се с нас!

Brand :
Krachun Shoes
Type Women Shoes:
Boots, Shoes Heels
Country of Origin:
България
Material:
Leather
Construction :
Glued shoes
Shoes sole:
Polyurethane
Heel:
Shoe with high heels
Shoe Lining:
Leather
Shoes Insole:
Leather
Type of closure:
Shoes with laces
Тype of insole:
None
Кожени обувки с връзки. Дебел стабилен ток 7 см. Много удобни, широки и височината на тока не се усеща. Направени от гладка червена "търкана" естествена кожа в съчетание с ивица елегантна шарка на дупки. Много елегантни, заоблени в предната част. Това е модел, който винаги през годините ще бъде актуален. Нашия съвет е да изберете с един номер по-голям.
Подходящи и за широки крака. Нашия съвет е да изберете с един номер по-голям. Подгответе обувките си преди да започнете да ги носите, като ги обработите с нужните препарати, за да бъдат по-устойчиви и да ги запазите по- дълго време в перфектно състояние. След като са добре почистени и сухи, намажете обувките с безцветна боя за обувки. Никога не сушете обувкте си директно върху радиатор или печка. Така ще ги повредите много бързо.

Krachun Shoes

Krachun Shoes

Product Reviews

Write Your Own Review For Andji M

How do you rate Andji M *

Price
Value
Quality