Krachun Shoes Shop Phone+359 888 850 115

Welcome in Krachun Shoes Store

Select Your Currency

bg en

Fit

Fit

SKU: JOM.MEN.00071

Shipping time :
  • Моля първо изберете цвят и/или рамер

Be the first to review this product

Regular Price: 179.00BGN

Special Price: 139.00BGN

Add to Wishlist

Quick Overview

Мъжки обувки на немската марка Jomos. Направени от естествена кожа. От вътрешната страна са подплатени изцяло с кожа. Стелката е направена от специален микрофибър, за да не запарва краката.
Tип мокасина, изключителен комфорт. Имат дебела комфортна подметка, която е много лека и удобна. Специална технология, която поема тежестта на тялото. Ширина "H" Оригиналните шевове комбонацията от цип има придава на модела стил и елегантност. Тези обувки, лесно може да ги съчетаете както с панталон, така и с ежедневни дънки. Изработени в Германия.

Brand :
Jomos
Country of Origin:
Германия
Material:
Leather
Construction :
Stitched and glued shoes
Shoes sole:
Polyurethane
Shoe Lining:
Leather
Shoes Insole:
Тextile
Type of closure:
Shoes with laces
Тype of insole:
Оrthopedic insole
Мъжки обувки на немската марка Jomos. Направени от естествена кожа. От вътрешната страна са подплатени изцяло с кожа. Стелката е направена от специален микрофибър, за да не запарва краката. Tип мокасина, изключителен комфорт. Имат дебела комфортна подметка, която е много лека и удобна. Специална технология, която поема тежестта на тялото. Ширина "H" Оригиналните шевове комбонацията от цип има придава на модела стил и елегантност. Тези обувки, лесно може да ги съчетаете както с панталон, така и с ежедневни дънки. Изработени в Германия.

You may also be interested in the following product(s)

Jomos

Jomos

Product Reviews

Write Your Own Review For Fit

How do you rate Fit *

Price
Value
Quality