Krachun Shoes Shop Phone+359 888 850 115

Welcome in Krachun Shoes Store

Select Your Currency

bg en

Credos

Credos

SKU: JOM.MEN.00062

Shipping time :
  • Моля първо изберете цвят и/или рамер

Be the first to review this product

188.99BGN
Add to Wishlist

Quick Overview

Мъжки обувки на немската марка Jomos. Направени от естествена кожа. От вътрешната страна са подплатени изцяло с кожа. Стелката е направена от специален микрофибър, за да не запарва краката.
Изключителен комфорт. Имат дебела комфортна подметка, която е много лека и удобна. Специална технология, която поема тежестта на тялото. Ширина "H" Оригиналните шевове комбонацията от цип има придава на модела стил и елегантност. Тези обувки, лесно може да ги съчетаете както с панталон, така и с ежедневни дънки.
Изработени в Германия.

Brand :
Jomos
Country of Origin:
България
Material:
Leather
Construction :
Stitched and glued shoes
Shoes sole:
Polyurethane
Shoe Lining:
Leather
Shoes Insole:
Leather
Type of closure:
Shoes with laces
Тype of insole:
Оrthopedic insole
Мъжки обувки на немската марка Jomos. Направени от естествена кожа. От вътрешната страна са подплатени изцяло с кожа. Стелката е направена от специален микрофибър, за да не запарва краката. Изключителен комфорт. Имат дебела комфортна подметка, която е много лека и удобна. Специална технология, която поема тежестта на тялото. Ширина "H" Оригиналните шевове комбонацията от цип има придава на модела стил и елегантност. Тези обувки, лесно може да ги съчетаете както с панталон, така и с ежедневни дънки. Изработени в Германия.

Jomos

Jomos

Product Reviews

Write Your Own Review For Credos

How do you rate Credos *

Price
Value
Quality