Krachun Shoes Shop Phone+359 888 850 115

Welcome in Krachun Shoes Store

Select Your Currency

bg en

Credo

Credo

SKU: JS324204M

Shipping time :
  • Моля първо изберете цвят и/или рамер

Be the first to review this product

178.99BGN
Add to Wishlist

Quick Overview

Мъжки обувки, направени от естествена кожа. Връзват се с връзки. Подплатени с кожа. Стелката е направена по специална технология "Air Comfort", която поема извивката на стъпалото и позволява кракът да диша. Тези прекрасни немски обувки са подходящи, както за ежедневна употреба в съчетание със спортно облекло, така за официални поводи. Сивите контрастни шевове придават шик и оригиналност. Обувките са много комфортни и удобни. Подметката е мека и лека. С тези обувки, ние ви гарантираме, че няма да сбъркате в избора си.и.

Brand :
Jomos
Country of Origin:
Германия
Material:
Leather
Construction :
Stitched and glued shoes
Shoes sole:
Caoutchouc
Shoe Lining:
Leather
Shoes Insole:
Тextile
Type of closure:
Shoes with laces
Тype of insole:
Оrthopedic insole
Мъжки обувки, направени от естествена кожа. Връзват се с връзки. Подплатени с кожа. Стелката е направена по специална технология "Air Comfort", която поема извивката на стъпалото и позволява кракът да диша. Тези прекрасни немски обувки са подходящи, както за ежедневна употреба в съчетание със спортно облекло, така за официални поводи. Сивите контрастни шевове придават шик и оригиналност. Обувките са много комфортни и удобни. Подметката е мека и лека. С тези обувки, ние ви гарантираме, че няма да сбъркате в избора си.
Перфектни за лято, есен, пролет, с мека и удобна подметка. Ако сте между два номера, изберете по-малкия. След като почистите добре обувките си с влажна памучна кърпа, ги намажете с безцветна или черна боя за обувки. Никога не сушете обувките си директно върху радиатор или печка, когато са мокри или влажни. Така ще ги повредите много бързо. За по-добра хигиена на вашите крака ползвайте дезодоранти за обувки.

Jomos

Jomos

Product Reviews

Write Your Own Review For Credo

How do you rate Credo *

Quality
Price
Value