Krachun Shoes Shop Phone+359 888 850 115

Welcome in Krachun Shoes Store

Select Your Currency

bg en

Лятна стелка Fun Fresh

Лятна стелка Fun Fresh

SKU: SM9213

Време за доставка : 7 дни

Be the first to review this product

10.91BGN
Add to Wishlist

Quick Overview

Лятна стелка - Fun & Fresh Salamander
Перфектната стелка за топлите летни дни. Ако искате да си носите обувките на бос крак, това е идиалният вариант- лятната стелка Fun & Fresh .
Горният слой е от 100% памучен хавлиен плат, устоичив на износване(1). Средният слой е изграден от пеноматериал, съдържащ чист активен въглен (2), който предотвратява образуването на миризми в обувката. Долен слой от пенолатекс(3). Стелката е с приятен и свеж аромат, великолепно абсорбира влагата и запазва ходилата сухи. Уплътнява стъпалото и е хигиенична – идеална за лятото и при употреба на бос крак. Перфорираният набразден профил на латексовата пяна осигурява добра въздушна циркулация. Може да се пере на ръка при температура до 30°C.
Fun & Fresh се cлага в обувката с текстилната страна нагоре.
Размери: 36-47

Brand :
Krachun Shoes
Insole size:
30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
Shoes Insole:
Тextile
Тype of insole:
Summer insole
Лятна стелка - Fun & Fresh Salamander Перфектната стелка за топлите летни дни. Ако искате да си носите обувките на бос крак, това е идиалният вариант- лятната стелка Fun & Fresh . Горният слой е от 100% памучен хавлиен плат, устоичив на износване(1). Средният слой е изграден от пеноматериал, съдържащ чист активен въглен (2), който предотвратява образуването на миризми в обувката. Долен слой от пенолатекс(3). Стелката е с приятен и свеж аромат, великолепно абсорбира влагата и запазва ходилата сухи. Уплътнява стъпалото и е хигиенична – идеална за лятото и при употреба на бос крак. Перфорираният набразден профил на латексовата пяна осигурява добра въздушна циркулация. Може да се пере на ръка при температура до 30°C. Fun & Fresh се cлага в обувката с текстилната страна нагоре. Размери: 36-47

Krachun Shoes

Krachun Shoes

Product Reviews

Write Your Own Review For Лятна стелка Fun Fresh

How do you rate Лятна стелка Fun Fresh *

Price
Value
Quality